Boji-sten består av fossiler (forsteininger). De inneholder pyritt (svovelkis). Det sies, at hvis Boji-stenens energi forringes eller ødelegges, kan den endre molekylestruktur fra en hardhet på 7,4 - til støv! Så du vil altså tydelig kunne se, dersom du "tapper og drenerer" dine boji-stener for energi.

Dens historie er ganske interessant: "Den klippen som var valgt til Boji-stenen var ved å utdø.

Den var i forråtnelse og hadde bruk for en særlig behandling for å bli holdt i live. Via kanalisering av de gamle alkymisters viten, rengjøres og næres klippen. Den kommer fra en naturlig jordpyramide i et av indianernes hellige områder".

Det er også blitt meg fortalt av Boiji-stener kommer fra kun en plass i USA og at de der gror som sopp.
Det er også kommet meg  for øre at det vokser kun en hannsten for hver syvende hunnsten.
Den mannlige er den som er røffere i utseende mens den kvinnelige er glattere i formen.


Stenene bør brukes i par men det ser ut som det er mest de kvinnelige som blir brukt i smykker og lignende.

 

Hvis du skal ha den optimale virkning, skal du ha både en "hann" og en "hunn"-sten. Hann-stenen (den maskuline) karakteriseres ved krystalliseringer, mens hun-stenen (den feminine) er glatt.

 

Hver Boiji-sten har en elektromagnestisk energi med en negativ og en positiv side.

Ved bruk av disse stenene for å blansere chakraer eller healing bruker man normalt to stener; en hann og en hun.

Boija-stener healer negative følelser. Renser og stabiliserer hele aurasystemet.
De er meget nyttige når den psykiske energien er lav.
Boija-stener brukes til healing av smerte, artritt og ryggplager.
Bruk dem også for å jorde rot chakraet.

 

Hold en Boijisten med fingrene, en i hver hand. Flytt stenene mot hverandre og fjern dem fra hverandre. Du vil da føre en svak dragning og skyve-følelse.

Det oppstår et spenningsfelt mellom dem, og det er jo litt symbolsk i forhold til oss mennesker, i parforhold, hvor det kan oppstå slike spenninger. Den maskuline brukes i venstre side til avbalansering av den feminine energi, og den feminine i høyre side, for å balansere den maskuline energi.


Dersom du ikke får denne følelsen, roter stenene i fingrene og prøv igjen.
Du vil sannsynligvis kjenne at hann-stenen bør være i din høyre hand eller kankje omvendt - prøv..
Fortsett med dette intill du føler energiene som beskrevet slik at du blir kjent med hvordan stenene skal holdes og hvilken posisjon disse skal ha.

Når du har fått dette til, legg deg ned og plasser  Boijistenen fra din vestre hånd over hodet og den fra din høyre hand under føttene. Lukk øynene og visualiser det gyldne healing-lyset mens dette arbeider for å fjerne blokkeringern og balanserer dine energifelter.

 

Størrelsen på disse stenene kan variere fra en 50 ørings størrelse og opp til en golfballs størrelse.

 

De er virkelig en hjelper, og balanserer alle dine chakraer når du arbeider med dem. De vil balansere spesielt din feminine og maskuline energi, og du vil kunne finne balansen og harmonien i livet.

De arbeider godt med Hematittt, og sammen er de meget sterke. De arbeider spesielt på ditt forhold til det materialistiske, til penger, til jorden, din bolig og alt som relaterer til rotchakraet.

 

Stenene er ganske fasinerene og forskjellige par kan ha forskjellige energier. Noen er bedre til å jorde rot-chakraet mens andre igjen er gode for å å åpne chakraer.

Det sies at Boji-sten er utdøende og ikke lenger vil bli skapt på jorden. De er en meridianregulator og du kan selv merke, hvilken virkning den har på deg, alt etter hvor du plasserer den. Det fortelles, at der har vært en del polemikk, som har nedsatt disse steiners troverdighet, og noen forhandlere utsteder sertifikater, som skal bevise at nettopp deres stein, er den ekte vare. Der går også en rekke forskjellige historier om deres opprinnelse, og det later til at det finnes hellige fjell, som er de eneste hvor de "riktige" boji-sten kommer fra.

Det er synd for steinen, at mennesket er så begjærlig, for Boji-sten har en misjon her på jorden.

 

 

 

.