Abelone, eller Østers er moren til våre perler . Et slikt skjell er ovalt som en flattrykt dome. og har en rad av ventilasjonshull på siden av skjellet. I verden er det omtrent 75 til 100 forskjellige Abalone-typer. Abalone finnes som regel i tempererte og subtropiske og tropiske vann, spesielt rundt klipper og rev.

 

Et skjell er maksimalt rundt 150-200 mm. Mange shamaner bruker skjellene til å brenne røkelse i men dette er noe som kun new-age shamaner gjør.

Det er en fornærmelse mot White Painted Woman (gudinnen) å gjøre dette. Spesielt med Abalone shell som er spesielt hellig for henne.

 

Abelone østersskall er en meget pen sten som mange tiltrekkes av pga dens mange farver med perlemor glimmer.

Abelone Østersskall formidler begeistring og bearbeider angst og spenninger.

Den fremmer evnen til å tørre å gi etter i meditasjon - å tørreå tillate seg selv å være inne i sine følelser.

Den er god ved benskjørhet og ved mangel på kalk. Abelone er også avspennene og derfor god ved hårde myoser og muskelspenninger i skulderpartiet..

 

Skjellene har fungert som en beskyttende og trygg bolig i havets dyp. Abelone taler rett til dine følelser og virker beroligende.

 

Abelone inneholder alle farger og dette gjør den følelsesmessig avbalanserende. Den er god å bruke ved angst, nervøsitet, følelsesmessig forvirring og spenninger (også myoser). Den virker healende.

De fantastiske flotte strukturer og farger er gode å meditere på og spesielt egnet til å mærke sine følelser, å finne seg selv og den rette vei i livet. Dens energi er meget intens og virker transformerende.

 

Chakra : Hjerte (og Hals iflg. noen kiler)