Smithsonitt er en charmerende, snill og positiv happening.

Den er meget god for begynnere og kan aktivere hvert chakra i kroppen og kan brukes som en erstatningssten i krystall healing.

 

Smithsonit har, som mange andre stein, flere navn. Smithsonit heter også Azteksten og Chalchihuitl, men det mineralogiske navn er Smithsonit. Det er et kobberholdig zink karbonat, og fargen er fargeløs, gul, grøn og blå. Smithsonit er oftest blågrøn.

 

Brukt på kronechakraet drar stenen energi fra de andre chakraene og balanserer disse.

 

Den er god for immunsystemet, alkoholisme, sinus problemer og fordøyelsesproblemer.

Den har god innvirkning på nesen og lymfene

 

Den hjelper også til med å tiltrekke seg venner.

 

Lyseblå, rosa eller lavenderfarget, harmoniserer og balanserer hjerte, hals og magechakraet for mykere kommunikasjon, lederskap og dybde i forhold.

Den gir innsikt via drømmer.

 

Smithsonitt øker healingprosesser i kroppen. Den hjelper til med å klare hjernen og øker intelligensen. Den har positiv innvirkning på de seksuelle organer og det reproduktive system, metobolisme og blod.


Indianerne anser den for en hellig stein, den sterke turkise fargen brytes av hvite tegninger, og med dens struktur og utseende, er det da også som at se opp på en ren og ufordervet himmel.
Smithsonit kan hjelpe deg med de nære relasjoner, og til at lukke de dype følelser inn i ditt liv.

Det kan være vanskelig å overskue konsekvensene, dersom man lukker seg opp.

Den arbeider med solar plexus og hjertechakraerne, og det er herfra Smithsonitten sender sine energier og utøver sin misjon.

Den kan lette din angst og filtrere den gjennom hjertet, slik at du beveger deg fra å føle ut fra gamle opplevelser til å møte nye følelser uten forbehold.

Motet til dette, får du ved hjelp av denne steins energier.

 

Vibrasjoner og energier fra hjertet er en styrende faktor i hele vår spirituelle prosess, og hvis du ønsker å gå dypere, kan du bruke denne stein f.eks. ved å meditere med den på kronecentret.

Der vil den arbeide sig gjennom alle dine chakras og gi deg den nødvendige opplysning. Den kan fremme dine latente potensielle evner!

Hvis du opplever angst for andres meninger og følelser, og deres reaksjoner mot deg, kan du bruke Smithsonit, til å få en større autoritet i deg selv.

Dette kan oppløse mønstret.

Hvis du er et menneske som har levd i din egen skygge eller som nettopp er kommet ut på den andre siden, og nå ønsker å styrke den, kan Smithsonitten hjelpe og støtte deg til å ta ansvar for dine beslutninger.

Du kan bruke krystallinsk rosenkvarts sammen med Smithsonit, hvis du skal bearbeide din angst for å møte kjærligheten, eller gå inn i en dyp relasjon.

Den kan styrke ditt immunsystem og er en fundamental kraft bak enhver helbredelsesprosess.

Noen mener at den kan hjelpe imot alkoholisme, fordi den letter angst og demper trangen til å flykte…


 

 

 

 

.